APARATURĂ MEDICALĂ – Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, dotat din donații private cu un nou ecograf pentru secția de Endocrinologie

0
424

DONAȚIE ÎN SĂNĂTATE. Secția de Endocrinologie a Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare a fost dotată cu un ecograf staționar Doppler color cu sondă liniară și modul de elastografie. Acesta a fost achiziționat de Asociația „Prietenii Spitalului”, cu un aport financiar substanțial al firmei Maravet.

 

Asociația „Prietenii Spitalului” sprijină de 10 ani cea mai mare unitate spitalicească din județul Maramureș, donând în fiecare an cel puțin câte un aparat medical, aparatură achiziționată prin donațiile făcute de persoane fizice și juridice în timpul campaniilor desfășurate de asociație.

 

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here