LUPTA PENTRU PROMOVARE – Minaur câștigă la Baia Mare cu CAO și își conservă locul 1 în play-off

0
669

PLAY-OFF – LIGA A III-A. Sâmbătă, 9 aprilie 2022, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 2-a a play-off-ului Seriei a 10-a (competiție care desemnează cele două echipe care intră în semifinala barajului pentru promovarea în Liga a II-a), Minaur Baia Mare a câștigat, cu 3-1 (1-1), partida cu Asociaţia Club Sportiv CAO 1910.

 

Meciul de fotbal-polo de la Baia Mare, disputat pe o vreme tomnatică, presărată cu frecvente excese de ploaie torențială, care a îngreunat extrem de mult misiunea jucătorilor, a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Marius Nechita Chioran din Floreşti (jud. Cluj) și era extrem de important pentru maramureșeni, care aveau ocazia să se distanțeze la 6 puncte de CAO și să forțeze desprinderea în lupta pentru locurile calificante în semifinalele barajului de promovare. Și maramureșenii au profitat de această oportunitate.

 

Minaur venea după o serie de 4 victorii consecutive obținute în totate meciurile oficiale disputate în acest an, una dintre acestea chiar cu CAO, la Baia Mare. A fost o reeditare a meciului din finalul sezonului regular, în 19 martie băimărenii impunându-se cu 1-0 tot pe stadionul de la poalele Dealului Florilor.

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida cu următorul 11: Băilă – Simion, Oiță, Jucan, Lazăr, Donca, Gneba, Ciocan, Chinde, Stanciu (cpt.), Gondiu. O singură modificare față de partida de debut în play-off, revenitul Stanciu în locul lui Patrick Petre. Băimărenii au învins și ploaia și adversarul, dovedind nu doar că sunt în acest moment cei mai buni din Serie, ci și abilități de șamani, descurcându-se mai bine pe un teren în care nici drenajul n-a mai făcut față ploii, transformat într-un bazin, periculos pentru fotbaliști.

 

Minaur a deschis scorul prin Ciocan (min. 19), oaspeții reușind însă egalarea după 17 minute, prin Stan. Cu acest rezultat, 1-1, s-a intrat la vestiare, de unde Minaur a ieșit mai motivată și a reușit să încline balanța prin cele două goluri marcate în cea de-a doua repriză de căpitanul Stanciu (min. 61) și Văsălie (min. 79).

 

Minaur Baia Mare – CAO: 3-1 (1-1), au marcat Sergiu Ciocan (min. 19), Ciprian Stanciu (min. 61), Alin Văsălie (min. 79) / Daniel Stan (min. 36). În cealaltă partidă din play-off, CS Lotus Băile Felix (locul 4) a învins cu 2-1 ACS FC Someşul Dej (locul 3) și șansele să se schimbe ceva în privința calificatelor la baraj sunt reduse, Minaur și CAO fiind favorite la clasarea pe primele două locuri (Someșul Dej are 35 de puncte, iar Lotus Băile Felix 32 de puncte – Minaur are 48 de puncte, iar CAO 42 de puncte).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here