SPRE LIGA A IV-A – Progresul Șomcuta Mare a pierdut pe teren propriu și doar o minune o mai menține în Liga a III-a în sezonul următor

0
461

PLAY-OUT – LIGA A III-A. Sâmbătă, 9 aprilie 2022, La Baza Sportivă Progresul din Șomcuta Mare, în meci contând pentru etapa a 2-a a play-out-ului Seriei a 10-a (competiție care stabilește cele două echipe care vor retrograda în Liga a IV-a), CS Progresul Şomcuta Mare a pierdut, cu 1-2 (0-1), partida cu FC CFR 1907 Cluj SA 2.

 

În urma acestei înfrângeri pe teren propriu, soarta celei de-a doua echipe maramureșene din Liga a III-a este aproape pecetluită, doar o minune putând-o menține în cea de-a treia divizie valorică a țării, chiar dacă mai sunt de disputat 8 meciuri în play-out. În acest moment, între Progresul Șomcuta Mare și locul salvării de la retrogradare este o diferență de 7 puncte.

 

Meciul, arbitrat de o brigadă bihoreană cu Adrian Pal din Oradea la centru, se disputa între două echipe rănite, care vor lupta direct pentru salvarea de la retrogradarea în Liga a IV-a: locul 5 vs. locul 4 (din cele 6 echipe care activează în play-out). În ultimele două meciuri oficiale, cele disputate în sezonul regular, s-au înregistrat două rezultate de egalitate: 1-1 la Șomcuta Mare și 3-3 la Cluj-Napoca. De această dată, oaspeții s-au impus la limită, suficient însă pentru a se distanța la 7 puncte de principala contracandidată la retrogradare, Progresul Șomcuta Mare (una dintre retrogradate fiind, cert, Luceafărul Oradea, care are -3 puncte).

 

CS Progresul Şomcuta Mare – FC CFR 1907 Cluj SA 2: 1-2 (0-1). În celelalte meciuri din etapa a doua a play-out-ul Seriei a 10-a s-a înregistrat următoarele rezultate:

* CS Luceafărul Oradea – CSM Satu Mare: 1-10 (1-3);

* SCM Zalău – CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei: 5-1 (3-0).

 

În etapa a 3-a, Progresul Șomcuta Mare va juca în deplasare, în 16 aprilie, cu CSM Satu Mare.

 

@Foto arhiva 2mnews

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here