LIGA A III-A – Fotbal Comuna Recea a ratat ocazia de a redeveni lidera seriei, după al doilea semieșec consecutiv: egal la Zalău

2
161

FOTBAL. Echipa maramureșeană de Liga a III-a Fotbal Comuna Recea a terminat la egalitate, 0-0, meciul din etapa a VIII-a disputat în deplasare, la SCM Zalău (fosta Unirea Mirşid, care a câștigat, de fapt, dreptul de promovare, echipă preluată ulterior de municipalitatea sălăjeană).

 

Deși rezultatul păstrează invincibilitatea celor din Recea, poate fi considerat un semi-eșec, pentru că maramureșenii au ratat șansa de a se poziționa din nou în postura de lideră a seriei, neprofitând de înfrângerea liderului, Luceafărul Oradea (bihorenii au pierdut la Dej cu 2-1, Unirea înscriind ambele goluri în ultimele 3 minute ale meciului).

 

Un meci care trebuia să fie de 3 puncte pentru maramureșenii care și-au anunțat ca obiectiv calificarea în Liga a II-a s-a sfârșit fără gol, deși Recea a întâlnit ultima clasată a seriei a V-a (locul sălăjenilor în clasament fiind cauzat de faptul că aceștia au început campionatul Ligii a III-a cu minus 6 puncte, fiind depunctați pentru că au folosit un jucător fără drept de joc în Cupa României), o echipă nou-promovată pe care, în vară, Fotbal Comuna Recea a învins-o în două meciuri amicale (cu 3-0 și 2-0).

 

Cu o posesie superioară și cu un om în plus pe teren încă din minutul 49 (de la gazde a fost eliminat Daniel Supuran), ocaziile maramureșenilor – prin  Rus, Chinde, Teut (bară), Oltean și Micaș – nu s-au concretizat și pe tabela de marcaj, deși în prelungirile partidei sălăjenii au rămas chiar în 9 jucători de câmp, după eliminarea lui Claudiu Băican (pentru cumul de cartonașe). Astfel, ACS Fotbal Comuna Recea a consemnat al doilea semieşec consecutiv, după egalul de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, în etapa trecută, și rămâne neînvinsă, pe locul 2, cu 18 puncte (obținute prin 5 victorii și 3 egaluri).

 

Antrenorul Romulus Buia a început meciul în următorul 11: Bota (cpt.) – Potcoavă, Kis, Urs, Cohan, Micaş, Maftei (’65 Janos), Oltean, Rus, Chinde, Teut (’75 Mărieș). În etapa următoare, Fotbal Comuna Recea joacă acasă un soi de derby al singurelor neănvinse din serie, tot cu o nou-promovată, Viitorul Şelimbăr, una dintre revelațiile ediției, situată pe locul 3, care în această etapă a încheiat la egalitate, 1-1, acasă cu Sticla Arieșul Turda.

 

* Foto: sportulsalajean.ro

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here