GUVERNARE – PNL este pregătit pentru reconstrucția țării, după dezastrul lăsat de PSD

0
176

ADVERTORIAL POLITIC. După votarea moțiunii de cenzură în Parlament, guvernul PSD a devenit istorie, iar liberalii sunt pregătiți să pună umărul la reconstrucția țării și să își asume responsabilitatea guvernării.

 

,,Parlamentul a demis guvernul PSD care și-a bătut joc de România așa cum nu și-a bătut joc de România nimeni în ultimii 30 de ani. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni”, a spus președintele PNL Ludovic  Orban.

În opinia sa, „se încheie o perioadă de distrugere, de ură și divizare” și începe „o perioadă de construcție, modernizare, în care guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului”.

 

După consultările cu președintele pe tema viitorului prim ministru, liderul PNL a spus că, în cazul în care există posibilitatea unui acord asupra anticipatelor, liberalii vor susține această variantă. „Dacă acest lucru nu va fi posibil, iar președintele ne va solicita să formăm guvernul, PNL își va asuma responsabilitatea guvernării”, a afirmat Ludovic Orban.

 

Și președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, crede că ,,românii au scăpat de o guvernare dezastruoasă, care vreme de trei ani a afectat grav echilibrul puterilor în stat și democrația. Ne-am luptat constant, vreme de 3 ani, pentru a împiedica abuzurile PSD în justiție, în economie, ne-am luptat pentru a salva drepturile și libertățile cetățenești alături de sute de mii de români care au ieșit în stradă pentru a sancționa abuzurile guvernării. Este timpul reconstrucției, este timpul unei guvernări responsabile, a unei guvernări care să lucreze pentru români.”

 

După consultările cu reprezentanții partidelor parlamentare, președintele Klaus Iohannis a anunțat că luni, cel târziu marți, va desemna un nou prim-ministru. El a spus că este nevoie să se instaleze urgent un nou guvern, de tranziție, pentru că „orice zi în plus cu acest guvern interimar pesedist e o zi pierdută pentru România”, iar soluția desprinsă în urma consultărilor este un Executiv PNL sau în jurul PNL, „urmând să se clarifice aceste nuanțe”.

 

 

PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here