VICTORIE CATEGORICĂ – Minaur Baia Mare a spulberat Metalurgistul Cugir și este ca și calificată în finala barajului de promovare în Liga a II-a

0
747

BARAJ – LIGA A II-A. Miercuri, 25 mai 2022, pe Arena CSO din Cugir, în meci contând ca tur al semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a, Metalurgistul Cugir a pierdut, cu 0-4 (0-3), partida cu Minaur Baia Mare, returul urmând să se dispute sâmbătă, 28 mai, de la ora 17.30, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare.

 

Partida, arbitrată de Andrei Lucian Ţiţii din Şura Mică (jud. Sibiu), a fost la discreția băimărenilor, cu un lot evident superior, Minaur reușind să se impună, fără drept de apel, cu 4-0, după o primă repriză dominată în totalitate, și luând mai mult decât o primă opțiune de calificare în finala barajului, pe care o va disputa, cel mai probabil, cu CS Hunedoara (viitoarea Corvinul), care s-a impus pe terenul celor de la CAOradea cu 4-2.

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început partida cu următorul 11: Băilă – Potcoavă, Lazăr, Mondragon, Simion – Jucan, Gheba, Donca (cpt.), Chinde – Petre, Petran. După doar o jumătate de oră Minaur conducea deja cu scor de forfait, 3-0, prin golurile marcate de David Simion (min. 14, din centrarea lui Patrick Petre, a înscris cu capul de la marginea careului de 6 metri), golgheterul Viorel Chinde (min. 21, șut violent în vinclu de la marginea careului de 16 metri), Ricky Gheba (min. 33, șut violent de la peste 30 de metri, peste nefericitul portar Raul Opric).

 

Intrați la vestiare cu o diferență confortabilă, Minaur a recidivat în min. 74, tot printr-un gol spectaculos, marca Raphael Stănescu, care a marcat din careul mare, sub transversală, după un schimb de pase cu Petre. O victorie fără dubiu, meritorie pentru echipa băimăreană care și-a asigurat practic calificarea în finală, câștigând cu cea mai mare diferență de scor din cele 10 semifinale.

 

Metalurgistul Cugir – Minaur Baia Mare: 0-4 (0-3), au marcat David Simion (min. 14), Viorel Chinde (min. 21), Ricky Gheba (min. 33), Raphael Stănescu (min. 74).

 

Iată rezultatele meciurilor tur ale fazei semifinale a barajului de promovare în Liga a II-a:

 

B1: CSM Focșani (Locul 2, Seria 2) – Dante Botoşani (Locul 1, Seria 1): 0-0

B2: Foresta Suceava (Locul 2, Seria 1) – SC Oțelul Galați (Locul 1, Seria 2): 0-1

B3: CS Tunari (Locul 2, Seria 4) – CS Afumați (Locul 1, Seria 3): 3-2

B4: SC Popeşti Leordeni (Locul 2, Seria 3) – Progresul Spartac (Locul 1, Seria 4): 0-1

B5: Viitorul Dăeşti (Locul 2, Seria 6) – AFC Odorheiu Secuiesc (Locul 1, Seria 5): 0-1

B6: FC Pucioasa (Locul 2, Seria 5) – CSM Slatina (Locul 1, Seria 6): 0-2

B7: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (Locul 2, Seria 8) – CSM Reșița (Locul 1, Seria 7): 0-1

B8: CSM Deva (Locul 2, Seria 7) – CSC Dumbrăviţa – (Locul 1, Seria 8): 1-5

B9: CA Oradea (Locul 2, Seria 10) – CS Hunedoara (Locul 1, Seria 9): 2-4

B10: Metalurgistul Cugir (Locul 2, Seria 9) – Minaur Baia Mare (Locul 1, Seria 10): 0-4.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here