RUGBY – Campioana CSM Știința Baia Mare, lideră în SuperLigă după turul campionatului

0
88

CAMPIONAT. Echipa băimăreană CSM Știința a încheiat cu o victorie categorică turul SuperLigii de Rugby, fapt care o situează pe locul 1 după prima parte a campionatului. Acasă, în meciul cu Dinamo, băimărenii au învins cu 44-17 (25-10), obținând și punctul bonus ofensiv, după șapte eseuri reușite – prin Sikuea Taliauli, Ovidiu Cojocaru, Jgerenaia Khvicha, Feofaaki Holoia, Paul Popoaia și Cristi Chirică (două) -, trei transformate de Manole (care a punctat și din lovitură de penalitate) și Feliuai (două).

 

Antrenorul Eugen Apjok a început partida cu următorul 15: Ionuț Botezatu, Taliauli Sikuea, Jgerenaia Khvicha, Jason Fareti Tomane, Adrian Apostol, Dorin Manole, Alexandru Țiglă, Constantin Pristaviță, Ovidiu Cojocaru, Revazi Dugladze, Florian Roșu, Marius Dănilă (căpitan), Feofaaki Holoia, Jacob Immelman, Cristi Chirică.

 

În prima etapă a returului SuperLigii, băimărenii joacă în deplasare, cu ACS Tomitanii Constanța, echipă situată pe ultimul loc al clasamentului.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here