AU CÂȘTIGAT – CSM Sighetu Marmației, înaintea intrării în play-out, victorie în memoria fostului lor coleg, Adrian Mușat

0
543

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 25 martie 2023, pe Stadionul Solovan din Sighetu Marmației, în meci contând pentru etapa a 18-a Seria 10 Liga a III-a fotbal, CSM Sighetu Marmaţiei a învins, cu 4-2 (1-1), CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei. Meciul, arbitrat la centru de Dragoș Țurcanu din Piatra Neamț, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 7 (Sighetu Marmației) și 10, ultimul (Șimleu Silvaniei).

 

Într-un meci cu miză mică (acumularea de puncte în vederea play-out-ului), gazdele au pornit din postura de favorite în ultimul meci al sezonului regular, având o revanșă de luat în fața lanternei roșii, care a învins-o categoric în meciul din tur, din octombrie 2022 de la Șimleu Silvaniei, cu scor de forfait (3-0). Partida a început cu un minut de reculegere în memoria fostului fotbalist al CSM Sighetu Marmației, Adrian Mușat, iar lovitura de începere a meciului a fost dată, onorific de Constantin Mușat, tatăl celui decedat.

 

Sighetenii s-au impus, însă nu atât de ușor cum era de așteptat, oaspeții încheind prima repriză la egalitate (1-1), gazdele făcând diferența în repriza secundă. Golurile au fost marcate de Emanuel Dat (penalty), Deivid Andreas, Gabriel Caba, Pop Simion. În urma victoriei de astăzi, CSM Sighetu Marmației a încheiat sezonul regular pe locul 7 și intră în play-out de pe locul 3 (din 6 echipe) cu 20 de puncte – ultimele două vor retrograda în Liga a IV-a.

 

Din seria a 10-a, în play-off vor juca FC Bihor Oradea – 40 puncte, CSM Satu Mare – 38 puncte, CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud – 38 puncte și SCM Zalău – 27 puncte. În play-out vor juca CS Lotus Băile Felix – 27 puncte, CS Minerul 1947 Ocna Dej – 21 puncte, CSM Sighetu Marmaţiei – 20 puncte, FC CFR 1907 Cluj SA – 16 puncte, CSM Victoria Carei – 14 puncte, CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei – 11 puncte.

 

* Foto generică: @CSM Sighetu Marmației

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here