LA NAȚIONALĂ – 8 jucători de la campioana Știința Baia Mare în lotul lărgit al României pentru Cupa Mondială: din cei 50 de selecționați, 33 vor merge în Franța

0
181
Paul Popoaia

ROMÂNIA RUGBY. Antrenorul naționalei de rugby a României, Eugen Apjok (care este și antrenor principal al campioanei Știința Baia Mare) a selecționat 50 de sportivi pentru lotul extins, din care va alege 33 care vor face parte din lotul cu care România va participa la Cupa Mondială din Franța.

 

În lotul extins al României, printre cei 50 de rugbiști au fost selecționați 8 componenți ai campioanei naționale, Știința Baia Mare: talonerul Robert Irimescu, jucătorii de linia a II-a Florian Roşu și Ştefan Iancu, mijlocaşul la grămadă Vlăduţ Bocăneţ, mijlocaşul la deschidere Mihai Mureşan, aripa Mihai Lămboiu, centrul Jason Tomane și fundaşul Paul Popoaia.

 

Conform declarației lui Apjok, în cel de-al doilea stagiu de pregătire pentru Cupa Mondială lotul va fi redus la 40 de jucători, iar la finalul celor trei meciuri de pregătire pe care România le va disputa în luna august (cu SUA, Georgia și Italia) vor rămâne cei 33 de jucători care vor merge în Franța.

 

Vă reamintim că în august 2023 România (locul 19 mondial) va disputa trei meciuri de pregătire pentru Cupa Mondială, în care va întâlni SUA (loc 18 mondial, la Bucureşti, pe 5 august), Georgia (locul 11 mondial, pe 12 august, la Tbilisi) şi Italia (locul 14 mondial, pe 19 august, tot în deplasare).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here