SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Programul de joi al Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, de la Baia Mare

0
219
„Fiul”

PROGRAM ATELIER 2023. Joi, 15 iunie 2023, în cea de a șasea zi a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, organizat la Baia Mare, sunt programate 4 spectacole (două dintre acestea fiind înscrise în secțiunea concurs, iar două fiind producțiile Asociației Artspot Baia Mare).

 

Astfel, la ora 11.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare eate programat spectacolul „Viața lui Omm”, coordonat de actorul Eduard Bîndiu. Spectacolul oferă ocazia privirii din exterior a anatomiei unei vieți ca pe un show de televiziune și să ofere bucuria de efemeritatea condiției umane și asumarea responsabilității asupra ei.

 

De la ora 13.00, tot în Sala Studio, este programat spectacolul „Apocaliptic improbabil”, coordonat de actorul Andrei Han. Spectacolul te poartă printr-un spectru de întâmplări, evenimente, relații și concluzii improbabile – întrucât o lume post-apocaliptică aparține unui domeniu de predictibilitate pur speculativ. Spectacolul a fost creat ținând cont de structurile și regulile unor exerciții de improvizație de tip short form improv și long form improv.

 

De la ora 17.00, în Piața Cetății, Teatrul de Nord Satu Mare prezintă spectacolul „Nunta”, în regia lui Victor Olăhuț, spectacol care spune povestea unei nunți cu început și final neașteptat și care își propune să câștige un public nou pentru teatru.

 

De la ora 19.30, în Sala Mare a Teatrului Municipal, este programat sectacolul care încheia ziua: „Fiul”, regizat de Bobi Pricop, o producție a Teatrului Regina Maria Oradea. Este o dramă de familie care tratează într-un mod realist un subiect sensibil: depresia la adolescenți și suferința prin care trec toți cei care se confruntă cu o astfel de problemă.

 

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.myticket.ro sau la casieria Teatrului, între orele 16.00 și 22.00.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here