SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În acest weekend, două spectacole la „Municipalul” din Baia Mare, unul în premieră

0
123
„Șantier”

PROGRAMUL SPECTACOLELOR. În acest weekend, Teatrul Municipal Baia Mare a programat două spectacole cu trei reprezentații. Astfel, sâmbătă, 27 aprilie, de la orele 10.00 și 11.30, în Sala Teatrului de Păpuși din Baia Mare este programat spectacolul pentru copii „Albă ca Zăpada”, o adaptare de Kovacs Ildiko după Frații Grimm, în regia lui Kovacs Ildiko. Din distribuție fac parte actorii: Irina Oțoiu, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan.

 

Albă ca Zăpada! Povestea copilăriei fiecăruia dintre noi. O prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor 7 pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reușit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânăr prinț își face apariția pentru a o salva.

 

Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

Duminică, spectacol în premieră

 

Duminică, 28 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programată premiera spectacolului „Șantier”, în regia și dramaturgia lui Victor Olăhuț, scenografia de Mihai Vălu, coordonator muzical Călin Ionce, coordonator mișcare scenică George Pop. Din distribuție fac parte actorii: Alex Macavei, Andrei Han, George Pop, Mircea Gligor, Alin Albu, Rodica Pașca, Dan Cordea, Vasile Pop și Petru Damșa.

 

Cine n-a trăit, măcar odată-n viață, experiența unui șantier ? Cine nu și-a dat, măcar odată-n față, cu bidineaua ? Cine nu s-a lovit cu ciocanul peste degete și cu tesla prin părțile mai sensibile ? Cine n-a auzit de Dorel și letala sa echipă, de ferestre montate în loc de uși, de schele care dau sechele, de pereți prin care Ana ar trece fără grețuri, de zugrăveli care te fac alb ca varul, de termopanem et circenses, etc, etc, etc.

 

Dacă vrei să-ți amintești pentru totdeauna de toate astea, vino la noi pe „Șantier”. Iar dacă nu le-ai trăit niciodată, acum e momentul. Te așteptăm cu gaguri, songuri și coregrafii la înălțime. E vremea să construim și noi ceva în țara asta.

 

Biletele pentru premieră sunt epuizate. Următoarele reprezentații ale spectacolului Șantier sunt programate: miercuri, 8 mai, ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului și joi, 23 mai, ora 19.00 în Piața Cetății.

 

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 12 ani, prețul biletului la premieră a fost 30 lei, iar la următoarele reprezentații va fi 25 lei (preț redus: 15 lei, pentru elevi, studenți și pensionari).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here