GRATIS PE BANI – Cine cântă la Castane 2019, un eveniment pentru care se sifonează 3 milioane de lei în 3 zile, din dorința primarului Cherecheș

0
1172

PROGRAM CASTANE 2019. Cei 14 consilieri locali din Baia Mare din cauza cărora primarul Cătălin Cătălin Cherecheș e “obligat” (sesizați evidenta ironie) să cheltuie 3 milioane de lei în 3 zile din bugetul orașului pe concertele „gratuite” la Castane 2019 sunt următorii 14 tovarăși și tovarășe: nouă de la Coaliția pentru Baia Mare (Dorel Mureșan, Viorel Pop, Ioan Mandra, Ștefan Lupșa, Mariana Pop, Ștefan Pop, Radu Ardelean, Marinel Rob și Clara Sinn), doi de la UDMR (Vida Noemi și Pap Zsolt), doi de la PMP (Doris Stejerean și Florin Creț) și unu de la PSD (Irina Smical).

 

S-au opus sifonării a 3 milioane de lei (echivalentul a peste 635.000 de euro) în 3 zile pentru concerte “gratuite” pe bani mulți din pușculița orașului șase consilieri locali: trei de la PNL (Cristian Niculescu-Țâgârlaș, Ioan Marincaș, Simion Bizău), doi de la PER (Daniela Băzărea și Ileana Mureșan), unu de la Coaliția pentru Baia Mare (Dan Grumaz). Nișter proști, cum i-a catalogat Cherecheș care e, evident, un deștept.

 

Bine, după deranjul ăsta, primarul Cherecheș a devoalat opulența de concerte gratis pe banii băimărenilor care se va revărsa de Castane 2019. Conform lui, în fiecare seară, în deschidere cântă câte două trupe locale, câte doi DJ din România și câte un DJ din străinătate.

 

De asemenea, s-a dat directivă musai-musai să vină la Castane 2019: Inna, Delia, Andra, Irina Rimes, Smiley, BUG Mafia, Carla’s Dreams, Direcţia 5, Holograf “şi alţii” (vede prietenul său Dăncuș care relevant mai are liber în calendar în perioada evenimentului, 27-29 septembrie 2019).

 

Asta la scena principală, de lângă Catedrala în construcție de la prima venire a Mântuitorului, pentru că la scena secundară, din centrul vechi al orașului o să presteze Gaşca Zurli va fi tradiționalele “muzică veche”, folk şi folclorică, plus fanfara orașului care va presta câte o oră pe zi.

 

Opulență, mai ales că edilul Cherecheș vrea (vrea el!) să facă și un after-party, de la miezul nopții și până la 3 dimineața, dar nu știe încă unde… urmează să se hotărască, doar el e deștept, proști fiind cei șase consilieri locali care s-au opus cheltuirii a 3 milioane de lei în 3 zile pentru atât de frumoase concerte “gratuite” pentru electorat. Deci, liber la distracție, mici și bere. Trei zile, ca-n povești, cu 3 milioane de lei cheltuiți, ca-n Baia Mare. Castane 2019.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here