MODIFICĂRI ÎN LOT – După 4 ani, Veniamin Aldea pleacă de la Explorări la campioana Arcada Galați: băimărenii au pierdut deja o jumătate de echipă

0
266

TRANSFER. Echipa de volei masculin Știința Explorări Baia Mare a anunțat despărțirea de al șaselea jucător din lotul cu care a încheiat acest sezon competițional pe locul 7 în Liga I (pentru al treilea an consecutiv). Centrul Veniamin Ioan Aldea (28 de ani) și-a finalizat contractul cu clubul băimărean și își va continuă cariera la campioana Arcada Galați.

 

Aldea (1,96 m) a fost adus la Explorări în 2019, de la CSM București pentru care a jucat în perioada 2011-2019. După patru sezoane la clubul băimărean, Aldea, care la finalul anului trecut a fost desemnat de club pe locul 3 în topul anului 2022 și locul 2 cu un an înainte, va juca la o echipă cu obiective mult mai înalte decât cea băimăreană.

 

După ridicătorul cubanez Liván Taboada Diaz (24 de ani), centrul bahamez Shonari Elkan Hepburn (30 de ani), trăgătorul universal Mihai Tarța (28 de ani) – plecat la SCMU Craiova – , trăgătorul secund Cristian Badea (21 de ani) și liberoul Adrian Săvoiu (20 de ani) – ultimii doi plecați la CSM Constanța -, Aldea este cel de-al șaselea jucător care părăsește echipa băimăreană.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here