PROGRAM DE STUDII ȘI CERCETARE – Rotary caută copii pentru a oferi o bursă din SUA de 8.000 de dolari pentru un program de studii

0
207

CANDIDAT PENTRU BURSĂ DE STUDII ÎN SUA. Burse de școlarizare în programe online de studii și cercetare pentru tineri oferite de Rotary Club Alhambra District 5300 și Rotary e-Club of Global Peace and Leadership District 2241.

 

Rotary e-Club of Global Peace and Leadership din districtul nostru, este unul dintre cele 6 cluburi partenere la nivel global ce vor oferi burse de școlarizare unui număr de 18 tineri ce vor fi selectați în cadrul programului online 2023-2024 Youth Reserach Vox (https://www.youthresearchvox.org) coordonat de Clubul Rotary Alhambra din Districtul 5300, California, USA.

 

Scopul programului de studiu este de a sprijini tinerii, încă din timpul liceului, pentru a-și îmbunătăți abilitățile academice de cercetare științifică și a fi cu un pas mai aproape de a accede în universitățile de top dorite de ei.

 

Programul este special conceput, studenții lucrând online, în grupuri mici, pe teme alese din Obiectivele de Dezvoltare Durabilă propuse de Organizația Națiunilor Unite.

 

Programul se desfășoară pe parcursul unui an de zile, începând din Septembrie 2023 până în mai 2024 iar fiecare echipă va publica rezultatele obținute într-un jurnal internațional, recomandat de Organizația Națiunilor Unite.

 

Mai multe informații sunt disponibile în pliantul atașat și toți candidații trebuie să se înscrie atât în program cât și în evaluarea pentru obținerea burselor.

Program Application Scholarship Application

Faptul că jurnalul academic pentru tineri este unul recomandat de Națiunile Unite iar toată perioada de studii se va desfășura alături de profesori din Statele Unite este o confirmare în plus că absolvenții acestui program vor avea șanse sporite la accederea în structurile universitare din SUA, dar oferă și o perspectivă celor care își doresc o carieră în Organizația Națiunilor Unite.

 

Despre YRV pe site-ul oficial ONU.

 

Costul programului este de 8.000 USD iar în urma analizei candidaturilor, un tânăr (13-18 ani) din România are posibilitatea de a primi bursă integrală pentru a urma cursurile acestui program online.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here