FAPT – Cultul penticostal investește 2,5 milioane de lei într-un cămin pentru elevi în Baia Mare: a fost eliberată autorizația de construire

0
4785

INVESTIȚIE – ÎNVĂȚĂMÂNT. A fost eliberată autorizația de construire (ultima necesară înaintea demarării efective a unui proiect investițional), pe strada Dragoș Vodă nr. 9A din Baia Mare, lângă Liceul Teologic Penticostal, a unui cămin pentru elevi. Imobilul, proiectat cu 3 etaje, va fi edificat de Cultul Creștin Penticostal Biserica lui Dumnezeu Apostolică din România – Comunitatea Regională a Maramureșului.

 

Valoarea investiției a fost declarată la circa 2,5 milioane de lei (exact: 2.483.533,64 lei). Liceul Teologic Penticostal Baia Mare funcţionează începând din anul 2005 (în primul an a funcționat cu o clasă a IX-a – profil Teologie penticostală).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here