IDENTITATE – Cine era capul grupării de traficanți de droguri de mare risc din Baia Mare, care controla activitatea din arestul Poliției

0
1772

TRAFIC DE DROGURI DE MARE RISC. Florin Husa, aflat în arestat preventiv și trimis deja în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de efectuare de operaţiuni cu substanţe psihoactive, trafic de droguri de risc şi de mare risc şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de o persoană căreia exercitarea dreptului de conducere i-a fost suspendată, a continuat să controleze activitatea de trafic de droguri de mare risc, deşi era încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

 

Potrivit DIICOT Maramureș, Husa avea în arestul Poliției un telefon mobil introdus ilegal și se implica direct în achiziționarea și comercializarea drogurilor, ținând legătura cu alți 4 traficanți (Paul Răzvan Onijan, Vlad Andrei Ștef, Bianca Husa și Alexandru Lemnean – aflați și ei în arest preventiv din 7 august 2023, după ce au fost prinși, doi dintre aceștia în flagrant, în timp ce transportau 1,5 kg de droguri de mare risc).

 

Miercuri, 9 august 2023, magistratul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Maramureș a admis solicitarea DIICOT Maramureș și a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, până la 7 septembrie 2023, a lui Florin Husa.

 

Vă reamintim că în 7 august, doi dintre cei reținuți au fost prinşi în flagrant, în locaţii diferite, în timp ce transportau în scopul comercializării 1 kilogram, respectiv 500 grame de 3-CMC (drog de mare  risc). De asemenea, în urma percheziţiilor domiciliare, inclusiv în camera în care se afla arestat Florin Husa, au fost  găsite 41 de pliculeţe cu substanţă vegetală, 27 de comprimate de Xanax, 4 telefoane mobile, precum şi alte mijloace de probă.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here