AVEM ACELAȘI SÂNGE – Deputatul Brian Cristian, donare de sânge la Parlament de Ziua Mondială a Donatorului

0
97
Brian Cristian, deputat USR de Maramureș

GEST. Miercuri, 14 iunie 2023, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului, deputatul Brian Cristian (USR) a participat la campania națională Avem Același Sânge, un gest despre care spune că a devenit deja tradițional pentru el.

 

„În ultimii ani, cu câteva excepții, mi-am petrecut zilele de naștere la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș. Anul acesta am reluat tradiția de a dona sânge, dar am făcut-o la Parlament, alături de colegii mei din USR, deputați, senatori și consilieri în cadrul campaniei Avem Același Sânge. Chiar dacă avem audieri de miniștri azi pentru noul guvern, ne-am trezit dimineață și ne-am pus la coadă pentru a dona „picătura de viață”.

 

De sânge e nevoie constat, nu doar când un membru al familiei, un prieten sau apropiat are viața în pericol. De aceea vă încurajez să donați regulat. O donare de sânge poate salva 3 vieți și este și sănătoasă. Dupa donare, sângele este împrospătat, imunitatea organismului crește, iar riscul de a face accident vascular cerebral sau infarct miocardic se reduce cu până la la 30%”, a precizat deputatul Brian Cristian.

 

Biroul parlamentar al deputatului Brian Cristian



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here