CAMPANIE – Rareș Bogdan vine miercuri în Maramureș

0
253

ELECTORAL. Candidatul aflat pe primul loc pe lista PNL la alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, va fi prezent mâine, miercuri, 8 mai 2019, în Maramureș, unde va participa la mai multe evenimente electorale.

 

Împreună cu liderii PNL Maramureș, Rareș Bogdan va avea întâlniri la Moisei, la Sighetu Marmației – unde va vizita și Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței -, iar în cursul după amiezii se va întâlni cu băimărenii în zona centrală, pe bulevardele București și Unirii.

 

De asemenea, începând cu ora 16.30 va avea loc un eveniment la Sala Filadelfia ATP Tech Center din Baia Mare, la care maramureșenii sunt invitați să participe și să-l întâlnească pe liderul listei PNL la alegerile europarlamentare.

 

PNL Maramureș

 

Comandat de Partidul Național Liberal, Codul mandatarului financiar: 41190007



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here