DECIZIE – Dacă până acum nicio femeie nu candida pentru funcția de președinte al administrației Maramureșului, acum sunt două: cea mai recentă candidată, Alina Ivașco din Vișeu de Sus

0
1375
Alina Ivașco (SOS)

CANDIDAT PENTRU PREȘEDINȚIA CJ MARAMUREȘ. Alina Ivașco din Vișeu de Sus este cea de-a doua femeie care își anunță candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș. Anterior, Mariana Filip (32 de ani, originară din Borșa) a fost desemnată candidata PUSL la funcția de președinte al administrației județene.

 

Alina Ivașco (39 de ani) este absolventă a Facultății de Științe Economice a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, este profesor la Liceul Teoretic „Bogdan Vodă” și la Școala Româno-Germană din Vișeu de Sus, căsătorită, are doi copii și va candida pe lista SOS, partidul condus de senator Diana Ivanovici-Șoșoacă (filiala Maramureș este condusă de Nicolae Iuga din Sighetu Marmației).

 

Politic, ea a mai activat în AUR, partid din care și-a dat demisia anul trecut, precizând că toate principiile și valorile prezentate de respectivul partid sunt doar de suprafață, în realitate, cel puțin în Maramureș, lucrurile stând total diferit.

 

Până acum, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș și-a anunțat candidaturile 9 persoane: Gabriel Ștețco (PNL), Gabriel Zetea (PSD), Dan Ivan (Alianța Dreapta Unită USR & PMP), Darius Pop (AUR), Cristian Opriș (FD), Pinter Zsolt (UDMR), Călin Morariu (AD), Mariana Filip (PUSL) și Alina Ivașco (SOS).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here