VERDICT – Rezultatul testului pentru coronavirus făcut lui Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș, e negativ

0
289
Ionel Bogdan

COMUNICARE. Am primit rezultatele testului pentru coronavirus și acesta este NEGATIV. Este o veste foarte bună, atât pentru mine, cât și pentru cei cu care am luat contact în ultimele zile, în special după ședința de luni a Biroului Politic Național al PNL. Cu toate acestea voi rămâne în continuare în izolare la domiciliu și voi urma toate indicațiile specialiștilor DSP.

 

E important ca în această perioadă să fim precauți, responsabili și să urmăm întocmai regulile stabilite de autoritățile competente. Îmi voi continua activitatea și voi lucra de la domiciliu. Tehnologia ne este de mare ajutor în astfel de vremuri și sper să depășim cât mai repede această criză care ne afectează pe toți.

 

Multă sănătate tuturor!

 

Ionel BOGDAN, Președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-MinistruluiATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here