SURSE 2MNEWS – Alt primar liberal detronat în Maramureș: Mihai Ștefan Nemeș din Călinești. Noul primar este profesorul Petru Nemeș (PMP)

0
3982
Mihai-Ștefan Nemeș, Petru Nemeș

ALEGERI LOCALE – CĂLINEȘTI. Alt primar cu vechime din Maramureș a pierdut alegerile locale din 2020. Primarul Mihai-Ștefan Nemeș (PNL), edil din anul 2004 al comunei maramureșene Călinești și candidat pentru al cincilea mandat, a pierdut în fața tânărului profesor Petru Nemeș (PMP).

 

Petru Nemeș împlinește luna viitoare 41 de ani și este profesor la școala din localitate, fiind cunoscut ca un vechi oponent al politicilor administrative duse de Mihai Ștefan Nemeș, cel care a controlat comuna Călinești timp de 16 ani.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here