INVESTIȚIE – Sistemul de alimentare cu energie electrică al Băii Mari a fost modernizat printr-o investiție de peste 2 milioane de euro

0
484

ENERGIE ELECTRICĂ. Printr-o investiție de aproape 10 milioane de lei, Transelectrica a finalizat modernizarea stației de transformare Tihău – aceasta asigură alimentarea din Sistemul Electroenergetic Național (SEN) a consumatorilor din zonele Baia Mare, Satu Mare și Sălaj și avea o dimensionare limitată a rețelei de transport.

 

Lucrările de modernizare s-au derulat începând din anul 2014 și au însumat peste 2,1 milioane de euro, ducând la îmbunătățirea fiabilității, costurilor de exploatare și întreținere și reducerea timpului de eliminare a defectelor.

 

Proiectul a modernizat sistemul comandă control protecții (lucrările fiind executate de Grupul industrial portughez EFACEC), precum și circuitele primare (în acest caz, lucrările fiind executate de asocierea Siemens-Energobit).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here