AVERTIZARE – Cod portocaliu de caniculă și disconfort termic în Maramureș, temperaturi de 39 de grade Celsius

0
176

CANICULĂ. În 2 și 3 august, Maramureșul se va confrunta cu o intensificare a valului de căldură, vremea devenind caniculară, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa peste pragul critic de 80 de unități, ceea ce înseamnă un disconfort termic deosebit de accentuat, au anunțat specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

 

Pentru 15 județe (Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Caraș-Severin, Dolj, Hunedoara, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Sibiu, Sălaj, Satu Mare și Timiș), meteorologii au emis Cod portocaliu de caniculă. Valul de căldură va persista și la sfârșitul săptămânii, a mai precizat ANM.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here