ÎNFRÂNȚI ÎN TUR – Explorări Baia Mare a pierdut primul meci din manșa I a Cupei României, dar păstrează șanse de calificare în disputa cu Rapid

1
146

CUPA ROMÂNIEI – VOLEI MASCULIN. Miercuri, 18 octombrie 2023, în Sala Rapid din București, în meci contând ca turul manșei I din Cupa României la volei masculin, Rapid București a câștigat, cu 3-1 (25-18, 21-25, 25-13, 25-22), partida cu Știința Explorări Baia Mare. Meciul, arbitrat de Eduard Popescu din București (principal) și Lucian Năstase din Galați (secundar), a fost .

 

Echipa băimăreană a rămas în București după meciul din prima etapă a Ligii I (Divizia A1), pentru a scuti din costurile deplasării, debutând în ediția 2023-2024 a Cupei României cu un meci împotriva echipei Rapid București (cele 4 meciuri din prima manșă a competiției se dispută tur-retur, în sferturi de finală urmând să se califice 4 învingătoare din prima manșă + primele patru clasate la finalul sezonului trecut al Ligii I – Arcada Galați, Steaua, SCMU Craiova și Dinamo).

 

Băimărenii au reușit să își adjudece un set, al doilea, cel mai disputat (încheiat cu 21-25), păstrând astfel șanse de calificare. Pentru Explorări au punctat Santos (12 puncte), Cheagă (9 puncte), Ramirez Pita (8 puncte), Bălăi, Catrina, David și Breban (câte 4 puncte), Wojtylla și Crișan (câte 1 punct). De la gazde s-au remarcat Ghafour (20 puncte), Marechal (17 puncte), Fromm (12 puncte), Mojarad (9 puncte), Olteanu (7 puncte).

 

Meciul retur se va disputa în 8 noiembrie 2023, la Baia Mare.

 

* Foto: @Rapid București

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Un nou sezon in mediocritatea rezultatelor …si terminam pe locul 7. De cinci ani aceleasi performante, locul 7-8. In sportul de echipe doar handbalul mai tinteste sus, din toata faima cea vestita a sportului baimarean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here