OFICIAL – Fundașul Sorin Șerban, transferat de la CS Minaur la FCSB pentru 100.000 de euro

0
233

TRANSFER. Fundașul stânga al echipei de Liga a III-a Minaur Baia Mare, Sorin Șerban (19 ani), a fost transferat în Liga Națională, la vicecampioana FCSB, echipa finanțată de Gigi Becali cumpărându-l cu 100.000 de euro și 15% dintr-un eventual transfer.

 

Fotbalistul băimărean a semnat în Baia Mare, în prezența președintele clubului bucureștean, Valeriu Argăseală, un contract pe 5 ani și a plecat deja spre București pentru a se alătura lotului FCSB.

 

Sorin Șerban, fost component al echipei naționale la mai multe categorii de vârstă, a debutat în fotbal în anul 2007, la CS Mara 2010 Baia Mare (antrenată de Robert Mezei), în 2012 a fost transferat la Sporting Recea (antrenată de Dănuț Sabou), în 2016 a fost împrumutat pentru un sezon la Viitorul Ulmeni (antrenată de Dorin Toma), iar din 2018 a fost transferat la Minaur Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here