OFICIAL – Fundașul Sorin Șerban, transferat de la CS Minaur la FCSB pentru 100.000 de euro

0
76

TRANSFER. Fundașul stânga al echipei de Liga a III-a Minaur Baia Mare, Sorin Șerban (19 ani), a fost transferat în Liga Națională, la vicecampioana FCSB, echipa finanțată de Gigi Becali cumpărându-l cu 100.000 de euro și 15% dintr-un eventual transfer.

 

Fotbalistul băimărean a semnat în Baia Mare, în prezența președintele clubului bucureștean, Valeriu Argăseală, un contract pe 5 ani și a plecat deja spre București pentru a se alătura lotului FCSB.

 

Sorin Șerban, fost component al echipei naționale la mai multe categorii de vârstă, a debutat în fotbal în anul 2007, la CS Mara 2010 Baia Mare (antrenată de Robert Mezei), în 2012 a fost transferat la Sporting Recea (antrenată de Dănuț Sabou), în 2016 a fost împrumutat pentru un sezon la Viitorul Ulmeni (antrenată de Dorin Toma), iar din 2018 a fost transferat la Minaur Baia Mare.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ