INEDIT – Consilierul local sighetean Daniela Onița-Ivașcu începe astăzi propria emisiune tv interactivă pe Facebook

0
622
Daniela Onița-Ivașcu

DEMERS – SIGHETU MARMAȚIEI. În fiecare seară de vineri, de la ora 20.00, începând de astăzi, 8 mai 2020, avocatul Daniela Onița-Ivașcu, consilier local PNL în Sighetu Marmației și președinte al filialei municipale a liberalilor, va aparea în direct în fața sighetenilor având ca suport de emisie propria pagina de Facebook.

 

Emisiunea se va numi „Ok, Sighet, te ascult” și este un program interactiv care va folosi ca bază de discuție și analiză propunerile și întrebările sighetenilor, care vor fi trimise prin prin mesaje pe rețeaua Facebook sau prin email la oksighet@yahoo.com.

 

Ambițioasa consilieră vrea să acopere toate temele propuse de cetățenii capitalei Maramureșului istoric, iar în cazul unor subiecte care presupun un răspus de specialitate, va invita în propriul studio specialiști pe spețele respective.

 

Mi-am dat seama că în perioada următoare e nevoie de mai mult. Începerea mobilităţii şi relaxarea vieţii sociale va aduce cu sine noi întrebări şi nevoia unui dialog direct între cetăţean şi consilierii locali. Sighetu Marmaţiei trebuie să recupereze cu demnitate timpul pierdut şi să intre fără şocuri majore în viaţa social economică normală. Acest lucru trebuie să se întâmple şi în fiecare familie sigheteană, și-a explicat demersul Daniela Onița-Ivașcu.

 

Recent, consilierul local sighetean a mai avut o inițiativă prin care solicita aleșilor locali să doneze 25% din indemnizații pentru spijinul spitalelor maramureșene (aveți detalii AICI) și, spre deosebire de situația similară din Baia Mare, propunerea sa a avut mulți adepți locali.

 

2mnews

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here