AJUTOR FINANCIAR PENTRU MEDIUL DE AFACERI – Deputat Călin Bota, despre lansarea apelurilor de sprijin pentru eficiența energetică

0
131
Călin Bota

PARLAMENT. Deputatul PNL Maramureș Călin Ioan Bota a anunțat datele lansării apelurilor din pachetul de măsuri de 500 milioane de euro pentru eficiența energetică, destinat mediului de afaceri.

 

”Pe 13 octombrie se lansează apelurile pentru schema de ajutor de minimis pentru eficiență energetică la nivelul întreprinderilor, cu o alocare de 100 de milioane de euro. Pe 18 octombrie se lansează apelurile pentru schema de stat pentru investiții destinate promovării producției de energie din surse regenerabile pentru consum propriu la nivelul întreprinderilor, cu o alocare de 200 de milioane de euro. Pe această cale felicit echipa POIM din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene pentru acest proiect care semnifică un sprijin real pentru mediul de afaceri!”, a declarat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

 

Biroul parlamentar al deputatului Călin Ioan Bota (PNL Maramureș)



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here