DECES – Un bărbat din Moisei a murit în urma unui accident silvic, într-o pădure din apropierea lacului glaciar Lala, în apropiere de Sângeorz-Băi

0
648

ACCIDENT SILVIC. A murit într-un accident silvic un bărbat în vârstă de 52 de ani din Moisei, angajat al unei firme de exploatare a lemnului. El a fost accidentat marți, 11 octombrie 2022, după ce a fost strivit de un copac, în Munţii Rodnei, într-o pădure din apropierea lacului glaciar Lala, situat lângă Sângeorz-Băi.

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud au fost sesizați printr-un apel telefonic la numărul unic 112 că în pădurea din zona lacului Lala un bărbat a fost accidentat și este în stare de inconştienţă. “La faţa locului, poliţiştii din Sângeorz-Băi au identificat un bărbat, de 52 de ani, din Moisei, judeţul Maramureş, care, din nefericire, a decedat. Conform primelor date, bărbatul, angajat al unei societăţi de exploatare a materialului lemnos, ar fi fost accidentat de trunchiul unui copac. Cadavrul bărbatului a fost transportat în vederea efectuării necropsiei”, a comunicat IPJ Bistrița-Năsăud. Poliţiştii au deschis un dosar penal, pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului.

 

De asemenea, în cauză, fiind vorba despre un accident de muncă, a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală de un echipaj al Salvamont Bistriţa-Năsăud.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here