SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – A doua premieră a stagiunii la Teatrul Municipal Baia Mare: comedia Grasu’ Contrabasu’, sau Natură moartă cu nepot obez

0
148

TEATRU. Duminică, 16 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programată cea de a doua premieră a stagiunii: „Grasu’ Contrabasu’”, de Ion Sapdaru, un spectacol creat de Radu Dinulescu. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Andrei Han, Claudia Păunescu, Aurora Prodan, Diana Podăreanu și Rodica Pașca. Spectacolul durează 100 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 25 lei.

 

Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de 6 ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

 

Următoarele reprezentații sunt programate duminică, 23 și 30 octombrie, de la ora 19.00 (prețul unui bilet – 20 lei, preț redus – 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here