ALEGERI – Klaus Iohannis: ,,România normală este țara din care tinerii nu-și vor mai dori să plece definitiv pentru că nu au șanse aici”

0
279

ADVERTORIAL POLITIC. Prezent la Şcoala de Vară a Tineretului Național Liberal, președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale din această toamnă, a lansat un atac la adresa guvernărilor PSD şi le-a cerut tinerilor liberali să se implice și să lupte astfel  încât partidul să câştige toate alegerile care urmează anul acesta și anul viitor.

 

,,Ne aflăm în fața unor bătăli electorale complicate. Avem peste puține luni alegeri prezidențiale, locale, parlamentare. Vă invit să câștigăm toate aceste alegeri, împreună cu mine”, a declarat președintele Iohannis în fața tinerilor liberali.

 

Șeful statului i-a încurajat pe tineri să se implice, pentru că țara are nevoie de forța și energia lor: ,,După dezastrul PSD-ist care a răpit șansa la dezvoltare a României, cetățenii vor o guvernare eficientă, care să aducă bunăstare. Reclădirea speranței într-un viitor mai bun este aboslut necesară. Ţara noastră are nevoie mare de tineri în mediul privat, în administraţia locală, în administraţia centrală. Tinerii sunt mult mai informați și pregătiți în viața decât alte generații. La pachet vine și obligația de implicare în viața publică.”

 

De asemenea, președintele a vorbit despre proiectul pe care îl propune românilor la alegerile din noiembrie și le-a cerut tinerilor să îi fie parteneri în acest proiect. ,,Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi într-o țară în care normalitatea este regula, nu excepția, cetățeanul duce o viață sigură și prosperă. România normală este țara din care tinerii nu-și vor mai dori să plece definitiv pentru că nu au șanse aici. România normală este țara în care tinerii vor avea șanse, chiar și în cele mai defavorizate zone, în care în prezent sunt efectiv abandonați.”, a subliniat Klaus Iohannis în discursul susținut în fața tinerilor liberali.

 

La Școala de Vară a TNL, organizată la Venus, este prezentă și o numeroasă delegație a TNL Maramureș, în frunte cu președintele TNL Maramureș, Gabriel Ștețco.

 

PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here