HANDBAL MASCULIN – Minaur Baia Mare cere amânarea meciului cu CSM Bacău: are 7 jucători cu teste pozitive COVID-19

1
325

LIGA NAȚIONALĂ. CS Minaur Baia Mare nu va mai face deplasarea la Bucureşti pentru meciul programat sâmbătă, 27 februarie 2021, în Sala Rapid din Bucureşti, cu CSM Bacău, meci care contează pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale. Motivul constă în 7 teste pozitive a unor jucători din lot, care a dus la decizia Direcției de Sănătate Publică Maramureș ca toți jucătorii să intre în izolare.

 

În urma deciziei DSP Maramureș, Minaur a notificat FRH, cerând, conform regulamentului, amânarea meciului – pe considerent că băimărenii au disputat în weekend-ul trecut meciuri din EHF European Cup (se poate cere amânarea dacă echipa a disputat în ultimele 14 zile meciuri de cupă europeană).

 

Reprogramarea meciului va fi făcută de FRH, după expirarea perioadei în care jucătorii echipei băimărene vor sta în izolare. În această etapă, nici Poli Timişoara nu va disputa meciul (cu ACS HC Buzău), din cauza unui motiv asemănător (au 5 teste pozitive şi au intrat în izolare).

 

* Foto generică: CS Minaur Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here