PROGRAM – În acest weekend, două din cele opt echipe maramureșene din primele trei ligi valorice dispută meciuri oficiale

0
181

COMPETIȚII SPORTIVE. În weekendul 1-3 martie 2024, două din cele 8 echipe din Maramureș care activează în primele trei ligi valorice (la handbal, rugby, volei și fotbal) dispută meciuri oficiale în campionat.

 

5 din cele 8 echipe au început sezonul competițional, dar echipa de handbal feminin din Baia Mare (Liga I) este programată în etapa a 18-a în 11 martie 2024 (au meci acasă cu Dacia Mioveni), echipa de volei masculin din Baia Mare (Divizia A1) este programată pentru etapa 21-a în 9 martie (au meci acasă cu U. Cluj), iar echipa de volei feminin din Sighetu Marmației (Divizia A2) a încheiat sezonul (pe ultimul loc în serie, dar la volei feminin nu retrogradează nimeni din Liga a II-a).

 

Vă reamintim datele la care reintră în competiții și cele 3 echipe din Maramureș care încă nu au reluat sezonul competițional: echipele de fotbal masculin din Sighetu Marmației și Baia Mare reîncep sezonul regular al Ligii a III-a în 9 martie, echipa de rugby din Baia Mare joacă semifinala Cupei României în 30 martie (cu Dinamo).

 

Ambele echipe din Maramureș care vor disputa meciurile în acest weekend joacă în deplasare, având statut de oaspete.

 

• Sâmbătă, 2 martie 2024, ora 17.30, Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, etapa a 19-a Liga I la handbal masculin: HCM Constanța (loc 2) – Minaur Baia Mare (loc 3) – meci televizat de ProArena;

 

• Duminică, 3 martie 2024, ora 13.00, Baza Sportivă „Nicolae Romcea” din satul Oarda de Jos (jud. Alba), etapa a 10-a Seria 2-a Liga a II-a la fotbal feminin, CSM Unirea Alba Iulia (loc 4) – ACS Fotbal Feminin Baia Mare (loc 5).

 

* Foto arhivă: @Minaur Baia Mare (meciul Minaur – CSM Constanța, 30 sept. 2023: 26-25)

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here