HANDBAL – Fetele de la Minaur joacă în semifinala EHF European League cu Nantes Atlantique Handball (Franța): turneul final este organizat în Baia Mare

1
517

EHF EUROPEAN LEAGUE / BAIA MARE. În semifinalele competiţiei EHF European League, al cărei turneu final (Final 4) va fi organizat în de 8 mai şi 9 mai în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare, echipa feminină de handbal Minaur va întâlni Nantes Atlantique Handball din Franța. Formația franceză mai este numită “Echipa Trandafirilor” (joacă de regulă în tricouri roz, sau violet). În cealaltă semifinală se vor confrunta Herning-Ikast Handbold (Danemarca) şi Siofok KC (Ungaria). Finala se va desfășura duminică, 9 mai.

 

Nantes este pentru prima dată în semifinala EHF European League, ajungând în această fază a competiției după dubla victorie cu Zvezda (Rusia), 33-29 la Cehov şi 30-28 la Nantes. Și Minaur s-a calificat în semifinală după două victorii în sferturi, 31-24 şi 27-25 cu Dunărea Brăila.

 

* Foto: @ Nantes Atlantique Handball

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. BUCURIA NEBUNILOR !!!Un orasel cu economia praf,arunca cu bani in dreapta si stinga pentru a hrani orgoliul nemasurat al unui mare conducator.Chiar cu posibilitatea ca 700 de spectatori sa vada pe viu acest turneu,cheltuielile asumate de Primaria Baia Mare nu se justifica.Conform obiceiului romanesc,cu bani inprumutati pentru functionarea orasului si 60-70 % din populatie cu salariu minim,facem pe nebunii.
    Are cineva impresia ca francezii,ungurii sau danezii sunt mai saraci ca Baia Mare ???
    Nici vorba,sunt mai DESTEPTI !!!In criza nu cheltuie ca prostii pentru „Cupa Satelor”!
    Acest turneu nu este pentru suporteri,este doar pentru SMECHERII din jurul sportului baimarean !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here