FOTBAL – Sâmbătă, la Baia Mare, partidă amicală între două colege de serie din Liga a III-a: Minaur – Minerul Ocna Dej

0
541

MECI DE PREGĂTIRE. Sâmbătă, 29 iulie 2023, de la ora 11.00, pe Stadionul Viorel Mateianu din Baia Mare, Minaur Baia Mare întâlnește în meci amical echipa de Liga a III-a Minerul 1947 Ocna Dej.

 

Echipa clujeană a ocupat locul 6 în Seria a 10-a a Ligii a III-a (din care va face parte și Minaur în această ediție), încheind ediția precedentă de campionat înaintea echipei maramureșene CSM Sighetu Marmației, cu care Minaur a jucat o partidă de pregătire în urmă cu o săptămână (băimărenii s-au impus cu 1-0, prin golul înscris de Lemac în repriza a doua).

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here