LA NAȚIONALĂ – Andreea Cândea, prima fotbalistă din Baia Mare convocată după mult timp la o națională a României

0
251
Andreea Cândea

CONVOCARE LA NAȚIONALĂ. Andreea Cândea (14 ani), jucătoarea echipei de Liga a II-a Fotbal Feminin Baia Mare, a fost convocată în premieră la naționala României U15, convocarea reprezentând o premieră după mulți ani pentru vreun club de fotbal feminin din Maramureș.

 

Cândea s-a transferat la ASC Fotbal Feminin Baia Mare de la Minerul Baia Mare (antrenor Norbi Kemenes) şi a participat la turneul de pregătire din 4 septembrie, organizat pe stadionul „Viorel Mateianu” și la care au mai participat Gloria Bistrița şi Daliana Carei – la acest turneu a câştigat titlul de „Cea mai tehnică jucătoare” -, debutând în campionatul național U15 în meciul Fotbal Feminin Baia Mare – Unirea Alba Iulia (4-0), când a marcat 3 goluri.

 

* Foto: @Fotbal Feminin Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here