SÂMBĂTA SPORTULUI – Aglomerație la Sala Sporturilor din Baia Mare: trei meciuri din ligile naționale, programate în mai puțin de 8 ore

0
377

PROGRAM COMPETIȚII. Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la Sala sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare va fi aglomerație, 3 meciuri din ligile naționale fiind programate pentru desfășurare în mai puțin de 8 ore. O zi plină, care începe la ora 11.00, când este programat meciul din etapa a 9-a a Ligii naționale de handbal feminin: Minaur Baia Mare – Rapid București (locul 8 vs. locul 1).

 

La ora 16.00 este programată să înceapă partida din etapa a 7-a a Ligii naționale de volei masculin (Divizia A1) dintre Explorări Baia Mare – U. Cluj, (locul 9 vs. locul 11).

 

În fine, de la ora 18.30 are loc meciul din etapa a 11-a a Ligii naționale de handbal masculin dintre Minaur Baia Mare – HC Buzău 2012, (locul 5 vs. locul 9).

 

Fotbal și rugby

 

Tot sâmbătă, 20 noiembrie 2021, de la ora 14.00, sunt programate meciurile etapei a 12-a a Ligii a III-a la fotbal: SCM Zalău – CS Minaur Baia Mare (locul 5 vs. locul 1) și CS Progresul Şomcuta Mare – CS Lotus Băile Felix (locul 8 vs. locul 2).

 

De asemenea, echipa de primă ligă Fotbal Feminin Baia Mare (locul 9) joacă sâmbătă, de la ora 11, într-un meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii naționale de fotbal feminin, în deplasare, cu Universitatea Galați (locul 10).

 

Și tot sâmbătă, 20 noiembrie 2021, echipa campioană națională en-titre la rugby, Știința Baia Mare, dispută un meci de pregătire/acomodare în Africa de Sud, înaintea marii confruntări de la Bloemfontein cu echipa  Toyota Free State Cheetahs, urmând să întâlnească Free State XV (un fel de selecționată a doua a clubului Toyota Cheetahs).

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here