TURNEU LA BAIA MARE – Începe tuneul de la Baia Mare al vicecampioanei Minaur: participă Potaissa Turda, Poli Timișoara și CSM Sighișoara

0
1161

HANDBAL MASCULIN – BAIA MARE. Vineri, 28 iulie 2023, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, începe turneul de pregătire organizat de vicampioana Minaur Baia Mare, la care mai participă echipele AHC Potaissa Turda (loc 7 în precenta ediție a Ligii Naționale), SCM Politehnica Timișoara (loc 12 în precenta ediție a Ligii Naționale) și CSM Sighișoara (promovată în acest sezon în Liga Națională).

 

Minaur, revenită din cantonamentul din Ungaria, va întîlni în primul meci echipa mureșeană CSM Sighișoara, nou-promovată în Liga Națională – cele două formații s-au întâlnit în 6 aprilie 2022, în optimile Cupa României, băimărenii câștigând la Sighișoara cu 45-32 (19-13) -, urmând ca în contextul unei previzibile victorii să dispute sâmbătă finala turneului, cel mai probabil cu Potaissa Turda.

 

După promovare, sighișorenii au transferat doi jucători de la Minaur Baia Mare, pivotul angolez Gabriel Massuca Teca (32 de ani), și coordonatorul Mihai Dobra (23 de ani), însă și un alt băimărean, interul stânga Iuliu Alexandru Csepreghi (36 de ani, care în sezonul precedent a jucat la CSM București). De asemenea, nou-promovata i-a mai transferat pe Ramon Șomlea (29 de ani, centru/inter stânga, Steaua) și Adrian Țenghea (31 de ani, portar, CSM Oradea).

 

Iată programul competiție, organizată pe sistem Final Four:

Vineri, 28 iulie:

* ora 16.00: AHC Potaissa Turda – SCM Politehnica Timișoara;

* ora 18.00: CS Minaur Baia Mare – CSM Sighișoara.

 

Sâmbătă, 29 iulie:

* ora 11.00 (pentru locurile 3-4): pierzătoarea din meciul 1 – pierzătoarea din meciul 2;

* ora 13.00 (pentru locurile 1-2): câștigătoarea din meciul 1 – câștigătoarea din meciul 2.

 

* Foto arhivă: @Minaur Baia Mare (Minaur – Potaissa Tuda, 28 septembrie 2022)

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here