VICTORIE – Minaur Baia Mare a câștigat cu 11 goluri diferență cu Știința București: băimărencele urcă, temporar, pe locul 4

0
217

LIGA NAȚIONALĂ. Sâmbătă, 30 octombrie 2021, la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în meci contând pentru etapa a 7-a a Ligii naționale de handbal feminin, CS Minaur Baia Mare a învins categoric, cu 39-28 (22-16), CSU Știința București. După primele 7 minute, era greu de prevăzut ceea avea să se întâmple, pentru că pe tabela de marcaj era înscris un echilibru perfect: 4-4. A urmat însă un galop de sănătate al băimărencelor, într-o repriză în care apărările au fost total neglijate și care s-a sfârșit cu un rezultat mai puțin obișnuit după primele 30 de minute: 22-16, cu o medie de 1,26 de goluri/minut.

 

În minutul 10, băimărencele aveau deja 4 goluri în plus (8-4), avantaj pe care l-au majorat în min. 17 (13-8), și l-au desăvârșit la 6 goluri în min. 30, Severin înscriind ultimul joc al unei reprize jucate cu garda jos (22-16). În repriza a doua, haiducia handbalistică s-a mai temperat, însă nu mult, repriza luând sfârșit cu 17-12, iar Minaur contabilizând încă o victorie detașată, la 11 goluri.

 

În meciul cu 67 (!) de goluri înscrise în 60 de minute, pentru băimărence au marcat: Popa (8 goluri), Severin și Laslo (câte 6 goluri), Borș și Kerekes (câte 5 goluri), Tănăsie (3 goluri), Fujita și Polocoșer (câte 2 goluri), Cioca și Gomes (câte 1 gol). De la învinse s-au remarcat Cazanga (6 goluri) și Cavlovic (5 goluri). În urma victoriei, Minaur urcă pe locul 4, cu mențiunea că meciul Măgura Cisnădie – Gloria Buzău se dispută de la ora 18, în cazul unei victorii a oaspetelor acestea urcă pe 4, iar băimărencele coboară pe locul 5.

 

Sâmbătă, 6 noiembrie, Minaur joacă în etapa a 8-a în deplasare, cu Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, echipă care în această etapă a pierdut greu la Zalău (21-19).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here