FOTBAL – Lotul echipei de Liga a III-a Minaur Baia Mare: se merge în cantonament la Ocna Șugatag, că-n Antalya aduce ghinion și retrogradare

0
383

REUNIRE. Luni, 3 iunie 2023, echipa de fotbal Minaur Baia Mare și-a reunit lotul. Prima întâlnire cu noul-vechi antrenor principal, Ciprian Danciu, chemat pe post de SMURD la echipă, însă tardiv, după decesul (retrogradarea) pacientului, a avut loc la Stadionul Viorel Mateianu.

 

Iată care sunt jucătorii pe care se va baza Danciu, în staful căruia se mai află Alin Bota (antrenor portari), Ciprian Duruș (preparator fizic), Laura Mureșan (asistent medical), Bogdan Șomcutean (maseur):

 

* Portari: Raul Băilă, Emanuel Breban;

* Fundași: David Simion, Marius Potcoavă, Raul Gavrău, Ionuț Pisuc, Raul Gherman, Ionuț Ilieș;

* Mijlocași: Calvin Candea, Cristian Raicu, Ivan Urvanțev, Erik Piroșka, Richard Cin, Mario Leș;

* Atacanți: Fedor Buciuta, Darius Gherman, Sebastian Hidigan.

 

La acest prim antrenament au mai fost și câțiva jucători aflați în probe, alții urmând să se prezinte în perioada imediat următoare, a anunțat clubul Minaur. Echipa se va antrena în Baia Mare până în 19 iulie, când se va deplasa în cantonament, timp de 10 zile, acesta având loc la Ocna Șugatag.

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here