CONTRACT DE FINANȚARE SEMNAT – 10,85 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere din comuna maramureșeană Lăpuș

0
881

MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE. Comuna maramureșeană Lăpuș a primit luni, 3 iulie 2023, o alocare financiară de 10,85 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere, contractul de finanțare fiind semnat de noul ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Ioan Veştea.

 

Finanțarea a fost alocată prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, program prin care până în acest moment s-au semnat la nivel național 1.642 de contracte, cu o valoare totală de peste 18,18 miliarde de lei.

 

* Foto: @Vicus

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here