EGAL AMICAL – Minaur încheie turneul de la Zalău cu un egal în compania echipei gazdă și prietenă tradițională

0
689

HANDBAL FEMININ. Sâmbătă, 12 august 2023, în Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău, în ultimul meci al turneului de pregătire organizat de clubul HC Zalău, echipa gazdă a încheiat nedecis, 25-25 (12-9), partida cu Minaur. Un meci în familie, între echipe-prietene, adversare tradiționale în perioadele de pregătire (în sezonul precedent, zălăuancele s-au salvat de la barajul pentru evitarea retrogradării după ce au câștigat, “surprinzător”, la Baia Mare).

 

Pentru echipa antrenată de Andrei Popescu (Minaur) au înscris Borș (9 goluri), Gomes de Costa (4 goluri), Popescu și Pavlovic (câte 3 goluri), Tănasie și Lundback (câte 2 goluri), Terciu și Spungnini Santome (câte 1 gol) – portarii Panzic și Preda au avut câte 7 intervenții salvatoare fiecare. De la echipa antrenată de Gheorghe Tadici (HC Zalău) principalul marcator a fost interul stânga, sârboaica Lazic (7 goluri), alte 4 jucătoare – Stamin, Bujor, Toth și nou-venita Aya Ben-Abdallah, internațională tunisiană – au marcat câte 3 goluri.

 

Înaintea debutului în noua ediție a Ligii Naționale (la 30 august 2023), Minaur mai joacă în turneul de pregătire de la Lublin (Polonia).

 

* Foto generică: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here