APEL – Ajutați-i pe „zimbrii” din Baia Mare să câștige Superlativele din rugbyul românesc; mai sunt doar două zile în care puteți vota campionii de la Știința Baia Mare

1
574

SUPERLATIVELE 2022. Ca în fiecare final de an, Federația Română de Rugby (FRR) va desemna cei mai buni jucători, jucătoare, antrenori și arbitri din rugbyul autohton, în cadrul „Superlativelor din rugbyul românesc”.

 

„Superlativele anului 2022” cuprind 14 categorii, la fiecare categorie fiind câte 5 nominalizări și, ca în anul trecut, sistemul de vot este doar online (puteți vota printr-un click AICI). Pentru că în acest clasament contează doar numărul de voturi obținut de fiecare nominalizat, câștigătorii categoriilor vor fi desemnați cei care reușesc să-și capaciteze cel mai bine fanii, cunoscuții etc.

 

Sistemul de vot este simplu: se poate opta pentru o singura variantă la fiecare categorie, iar la sfârșit trebuie să introduceți adresa de email pentru a valida votul. Votul este confidențial, iar adresa dvs. de email va fi folosită doar pentru validarea votului (după votare, primiți un email în care vi se cere să accesați un link – către site-ul FRR -, pentru a confirma votul și a fi înregistrat/validat). Modalitatea de vot este simplă (votul este online și durează cel mult 2 minute).

 

În 6 din cele 14 categorii sunt nominalizați și sportivi/antrenori de la Știința Baia Mare /  CSȘ 2 Baia Mare. Această scriere este motivată de faptul că, deși echipa băimăreană a devenit pentru a patra oară consecutiv campioană națională, în acest moment niciunul dintre băimăreni nu sunt în postura de a fi declarați cei mai buni din 2022, din cauza numărului redus de voturi.

 

În consecință, 2mnews le reamintește iubitorilor de rugby că pot să voteze în sondajul FRR până în 29 decembrie 2022, ora 23.59, pentru a-i ajuta pe sportivii și antrenorii nominalizați în cele 6 categorii să fie declarați cei mai buni din rugby-ul românesc în anul 2022.

 

Iată care sunt cele 6 categorii în care au fost nominalizați sportivi/antrenori de la echipe din Baia Mare:

 

* Cel mai bun jucător român în Liga Națională de Rugby – Play-Off: Alexandru Alexe și Florian Roșu (CSM Știința Baia Mare) – la momentul publicării scrierii, Alexe ocupa locul 3 (230 voturi), Roșu locul 5 (cu 144 voturi), pe prima poziție fiind Damian Strătilă (CSA Steaua) cu 349 de voturi.

 

* Cel mai bun jucător român naturalizat în Liga Națională de Rugby: Jason Tomane (CSM Știința Baia Mare) – la momentul publicării scrierii, Tomane ocupa locul 3 (229 voturi), pe prima poziție fiind Johan Van Heerden (CS Dinamo) cu 450 de voturi.

 

* Cel mai bun jucător străin în Liga Națională de Rugby: Nicollas Immelman (CSM Știința Baia Mare) – la momentul publicării scrierii, Immelman (căpitanul echipei campioane Știința Baia Mare) ocupa locul 3 (257 voturi), pe prima poziție fiind Chibuwe Ngoni (CSA Steaua) cu 297 de voturi.

 

* Cel mai bun jucător U23 în Liga Națională de Rugby: Paul Popoaia (CSM Știința Baia Mare) – la momentul publicării scrierii, Popoaia ocupa locul 3 (186 voturi), pe prima poziție fiind Dragoș Ser (CSA Steaua) cu 424 de voturi.

 

* Cel mai bun antrenor categoria juniori: Răzvan Popovici (CSȘ 2 Baia Mare) – la momentul publicării scrierii, Popovici ocupa locul 3 (232 voturi), pe prima poziție fiind Daniel Mitrea (Șoimii-Dinamo) cu 428 de voturi.

 

* Cel mai bun antrenor categoria seniori: Eugen Apjok (CSM Știința Baia Mare) – la momentul publicării scrierii, Apjok ocupa locul 3 (237 voturi), pe prima poziție fiind Mugur Preda (CSA Steaua) cu 319 voturi.

 

Dacă doriți / considerați că este potrivit ca vreunul dintre cei nominalizați mai sus (sau mai mulți) dintre jucătorii/antrenorii echipelor din Baia Mare merită să câștige categoria la care a fost nominalizat, puteți să-i susțineți prin votul dumneavoastră (click AICI).

 

2022 a fost anul în care FRR a unit primele două divizii valorice într-un singur eșalon, Liga Națională de Rugby, iar CSM Știința Baia Mare a câștigat, pentru a patra oară consecutiv, un nou titlu de campioană națională, o premieră pentru istoria recentă a competiției. De asemenea, 2022 a fost anul calificării echipei naționale la Cupa Mondială de rugby din Franța din 2023, cel mai important eveniment din rugbyul mondial.

 

* Foto: @FRR

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here