ÎNAINTEA SUPERCUPEI – Minaur a câștigat categoric și al doilea meci de pregătire cu clujenii și se pregătesc pentru Supercupa României

0
207

HANDBAL MASCULIN. Sâmbătă, 12 august, în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare, în ultimul mec de pregătire înaintea turneului Final Four al Supercupei României la handbal masculin, Minaur a învins categoric, cu 44-30 (25-12), echipa U. Cluj.

 

Un meci, ca și primul, mai degrabă de antrenament, în care antrenorii au exersat scheme și formule de joc, odihnind titulari și rulând jucători care au evoluat mai puțin. Pentru echipa antrenată de Alexandru Sabou au înscris: Lucas Sabou (8 goluri), Ivanovic (7 goluri), Ardelean și Cumpănici (câte 6 goluri), Erik Pop și Ratkovic (4 goluri), Botea 3 (goluri), Cip, Vlad Pop și Racolța (câte 2 goluri). Portarii Minaurului au cumulat 14 intervenții salvatoare – Al-Khafadji (8), Sîncu (6). De la clujeni, principalii marcatori au fost Ostace (8 goluri), Nivard (4 goluri), Ramba, Coman și Makaria (câte 3 goluri).

 

Următorul meci al vicecampioanei Minaur este programat sâmbătă, 19 august, cu câștigătoarea Cupei României, CSM Constanța, în semifinala Supercupei României, care se dispută în Sala Dinamo din București.

 

* Foto: @Ovidiu Dragomir via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here