ȘAH – Maramureșeanca Mihaela Ioana Trifoi, vicecampioană națională la șah clasic, categoria F12, la campionatele naționale de la Băile Felix

0
456

SPORTUL MINȚII. În perioada 1-12 februarie, la complexul hotelier Padiș din Băile Felix, se desfășoară Campionatele Naționale pentru copii, juniori şi tineret (8-20 ani) de şah clasic, şah rapid, blitz şi dezlegări.

 

Mihaela Ioana Trifoi (sursa foto: facebook)

Sigheteanca Mihaela Ioana Trifoi (ELO/CIV 1681), sportivă a clubului CS Sig-Mar Sighetul Marmației, a realizat deja o frumoasă performanță, obținând titlul de vicecampioană la șah clasic, categoria de vârstă 12 ani, cu un total de 7,0 puncte în cele 9 runde ale competiției. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 februarie.

 

Mihaela Ioana Trifoi este și componentă a echipei de 12 ani a CS Sig-Mar Sighetul Marmației (Andrei Cătălin Mintău, Hejja Irisz-Hanna, Silviu Pontoș, Mihaela Ioana Trifoi și Larisa Covrig), care a câștigat titlul național pe echipe mixte juniori, la turneul desfășurat în perioada 2-6 noiembrie 2016, la Olănești.

 

La Campionatele Naționale juvenile de la Băile Felix, participă anul acesta un total de 553 de concurenți (381 băieți și 172 de fete).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here