ȘAH – Maramureșeanca Mihaela Ioana Trifoi, vicecampioană națională la șah clasic, categoria F12, la campionatele naționale de la Băile Felix

0
167

SPORTUL MINȚII. În perioada 1-12 februarie, la complexul hotelier Padiș din Băile Felix, se desfășoară Campionatele Naționale pentru copii, juniori şi tineret (8-20 ani) de şah clasic, şah rapid, blitz şi dezlegări.

 

Mihaela Ioana Trifoi (sursa foto: facebook)

Sigheteanca Mihaela Ioana Trifoi (ELO/CIV 1681), sportivă a clubului CS Sig-Mar Sighetul Marmației, a realizat deja o frumoasă performanță, obținând titlul de vicecampioană la șah clasic, categoria de vârstă 12 ani, cu un total de 7,0 puncte în cele 9 runde ale competiției. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 februarie.

 

Mihaela Ioana Trifoi este și componentă a echipei de 12 ani a CS Sig-Mar Sighetul Marmației (Andrei Cătălin Mintău, Hejja Irisz-Hanna, Silviu Pontoș, Mihaela Ioana Trifoi și Larisa Covrig), care a câștigat titlul național pe echipe mixte juniori, la turneul desfășurat în perioada 2-6 noiembrie 2016, la Olănești.

 

La Campionatele Naționale juvenile de la Băile Felix, participă anul acesta un total de 553 de concurenți (381 băieți și 172 de fete).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ