EXPANSIUNE – Kaufland are deja certificat de urbanism pentru construirea celui de-al patrulea hipermarket din Baia Mare

5
10581

KAUFLAND BAIA MARE 4. Deși de abia a finalizat cel de-al treilea hipermarket din Baia Mare, cel de pe Bd. București nr. 100, pe care-l va inaugura în 10 august 2022, Kaufland România SCS (firma prin care retailerul german gestionează afacerea din România) a obținut certificatul de urbanism pentru cel de-al patrulea hipermarket din municipiu.

 

Documentul, care precede autorizația de construire, a fost eliberat vineri, 5 august 2022, la doar o săptămână după ce autoritatea locală a aprobat Planului Urbanistic Zonal pentru construirea hipermarketului Kaufland și a construcțiilor anexe (care prevăd clasicul container fast-food cu terasă), plus amenajări exterioare ale incintei, a acceselor rutiere și pietonale și a totemului publicitar și, evident, racordurile la drumurile publice existente.

 

Cel de-al patrulea hipermarket Kaufland din Baia Mare va fi amplasat pe strada Vasile Lucaciu nr. 163, la ieșirea spre Tăuții de Sus/Baia Sprie (este terenul situat vis-a-vis de fosta platformă industrială IMUM/IMUAS, pe care în perioada recentă au fost un lung șir de magazine de mobilier – Cressent, Ambient, Naturlich, Lem’s, Q10), terenul respectiv fiind cumpărat de retailerul german de la firma AGI-RRE Participations 1 SRL, care face parte din portofoliul băncii elene Alpha Bank.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. Va zic ca pentru cei din zona asta de oras, la iesirea inspre Baia Sprie, e ca si venirea lui Isus aceasta stire. Multi se plangeau ca toate astea mari sunt puse inspre Satu Mare sau Cluj si aici in zona nu e mai nimic. Intr-un oras in care nu se intampla nimic, decat aceleasi afaceri mafiote, pare a fi cea mai mare stire pentru omul de rand.

  2. noul Kaufland va fi pe cea mai circulata arteră din oras…peste 20 de mii de masini trec zilnic pe acolo. Nici nu se putea un loc mai bun///

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here