EVENIMENT SPORTIV – Începe cea de-a treia ediție a Baia Mare Half Marathon

0
252

BAIA MARE HALF MARATON 2023. La 17 septembrie 2023, are loc cea de-a treia ediție a Baia Mare Half Marathon, un eveniment organizat de ACS Maramureș Runners și Rotary Club Baia Mare. Scopul evenimentului, pe lângă un stil de viață sănătos, este implicare activă a societății și în sănătatea mediului înconjurător, Clubul Rotary Baia Mare anunțând că pentru fiecare kilometru alergat de participanți va planta câte un copac.

 

La Baia Mare Half Marathon pot participa atât amatori, cât și sportivi din orice zonă a țării și din toate categoriile de vârstă. Startul se va da în 17 septembrie, ora 9.00, din Centrul istoric (Centrul vechi) al municipiului Baia Mare – participanții vor primi kituri de concurs (număr de concurs, cip de cronometrare, tricou, medalie de finisher, produse oferite de parteneri și sponsori, asistență medicală), iar distribuirea acestora va începe cu două zile înainte de eveniment.

 

Mai multe informații, regulamentul și detalii despre eveniment și modul în care se va desfășura regăsiți aici: https://maramures.run/baia-mare-half-marathon/.



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here