LIGA NAȚIONALĂ – Minaur Baia Mare, victorie la 3 goluri în primul meci din turneul de la Sfântu Gheorghe

0
317

HANDBAL MASCULIN. Minaur Baia Mare s-a impus miercuri, 3 februarie 2021, în etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, desfășurat în sistem turneu, la Sfântu Gheorghe, cu 29-26 (16-14), de CSM Vaslui. În urma victoriei, băimărenii se clasează pe locul 4, cu 31 de puncte (obținute în 15 meciuri din 10 victorii și un egal).

 

O victorie obținută în condițiile a 4 indisponibilități (Alexandru Csepreghi, Mihai Bușecan. Jose Guilherme și Barna Buzogany – accidentați sau în recuperare), cu un adversar deloc comod, vasluienii – fiind pe locul 10 (din 15 echipe), cu 16 puncte obținute din 5 victorii și un egal -, care a condus, a revenit, dar nu a reușit mai mult în fața unei echipe cu individualități evident mai valoroase.

 

Pentru băimăreni au înscris Călin Căbuț (8 goluri), Daniel Bera (4 goluri), Andrade de Araujo, Ionuț Ramba, George Haiduc și Albert Cristescu (câte 3 goluri), Andrei Buzle (2 goluri), Robert Nagy, Daniel Mureșan și Milan Kotrc (câte 1 gol). De la vasluieni s-au remarcat Acatrinei (6 goluri), Carali și Karamyshev (câte 5 goluri) și Popa (4 goluri).

 

În urma etapei de astăzi, Minaur continuă să fie devansată de Dinamo Bucureşti (45 de puncte), Potaissa Turda (37 de puncte) şi HCDS Constanţa (36 de puncte). Mâine, în cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe, are loc etapa a 17-a în care băimărenii joacă împotriva ACS HC Buzău 2012, echipă cu 5 victorii și 2 egaluri în cele 14 meciuri disputate, clasată pe locul 9 în Liga Națională (astăzi, buzoienii au stat, așadar sunt mai odihniți – însă, în mod normal, Minaur ar trebui să se impună fără probleme).

 

* Foto: Alex Nicodim / via Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here