DECIZIE – Ligia Micle, trimisă în judecată pentru fapte de corupție, a fost înlocuită de la conducerea Ambulanței Maramureș: vezi cine este noul manager

5
13099
Ligia Micle

MANAGER SCHIMBAT. Ligia Sanda Marinela Micle, trimisă în judecată pentru fapte de corupție, a fost înlocuită de la conducerea Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Maramureș. Noul manager general (interimar) este Ioana Cătană, fost director medical al SAJ Maramureș în perioada 2015-2019 (l-a înlocuit pe Zoltan Balko și a fost înlocuită de Alexandru Ilieș).

 

Decizia înlocuirii lui Micle vine la scurt timp după ce managerul general al SAJ Maramureș a fost trimisă în judecată de DNA pentru uz de fals, abuz în serviciu asimilată infracţiunilor de corupţie, folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată, şi complicitate la folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată.

 

Alături de Micle au mai fost trimiși în judecată Simona Carmen Miclea (director economic al SAJ Maramureş) şi Nicoleta-Bianca Ploscar (economist în cadrul SAJ) – ambele pentru uz de fals şi abuz în serviciu – și Florin-Mihai Dan (consilier juridic la SAJ Maramureş) – pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată, şi complicitate la folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, în formă continuată. Date despre speță aveți AICI.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

5 COMENTARII

  1. O completare la articolul d-voastra: doamna a fost suspendata din functia de manager joi, iar astazi revine in cadrul institutiei in functia de consultant audit, ocupand acelasi birou(la care managerul interimar nu a avut acces, cred ca nici cheia), cu acces direct la documentele institutiei la care face referire ancheta DNA. Acest post a fost creat de catre Ligia Micle pentru Ligia Micle si ocupat de domnia sa, bineinteles, fara concurs, in bunul mers si renume al ocuparii posturilor la Ambulanta Maramures. De asemenea maine este programata o sedinta cu tot personalul operativ (cei din TESA nu se revolta niciodata), avand ca tema umilirea continua a celor „de jos”, asa cum se face de cand e dansa la conducere. Cand ma refer la umilire spun presiuni, amenintari personale si prin terti, jigniri de genul: „gunoaie”, „obiele”, „handicapati” si multe altele, care nu se pot reproduce nici verbal, nici in scris. Maine sedinta va fi despre a arata personalului ca ea e vesnica si ca ei nu ii pasa de ce zice justitia sau oricine altcineva. Ar fi interesant ca presa sa fie invitata la aceasta sedinta. Probabil va fi afara in curte, ca din sala de sedinte si training si-a facut Doamna birou unde si-a pus portretul pe perete alaturi de o icoana a Sf Maria, in marimi egale(tablourile).

  2. Zua bună !

    Mulțam fain păntru tăte demonstrațiile că ” lumea”- i cu atât mai putredă , cu cât mai 💔🖤 ” sus ” ne uităm , la
    ” repere ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here