RECUPERARE – Specialiști din Germania prezintă, într-un eveniment unic în Baia Mare, o nouă tehnică de recuperare neuromotorie și antrenament fizic: terapia Galileo

0
338

SĂNĂTATE. Eveniment unic în Baia Mare organizat de Asociația Esperando cu participarea specialiștilor din Germania, dedicat persoanelor cu dizabilități/afecțiuni neuromotorii și terapeuților din România. Specialiștii de la Centrul de Reabilitare Neurologică Dagmar Siebold din Berlin aduc informații valoroase despre terapia Galileo, beneficiile ei, programe de recuperare, exemple practice, totul pentru a obține rezultate excepționale.

 

Pentru persoanele cu dizabilități/afecțiuni neuromotorii care vor participa la eveniment, aceștia vor realiza, individual, evaluări și planuri de recuperare personalizate. Pe când terapeuții din România, care doresc să cunoască mai bine această terapie și cum o pot aplica în activitatea lor, vor avea parte de o prezentare a acesteia și posibilitatea de a învăța din exemple practice. La final, se vor acorda diplome de participare.

 

Este o ocazie inedită pentru persoanele cu dizabilități din regiune. Evenimentul va avea loc în 14-15 mai 2024, între orele 9.00-18.00, la Centrul de Zi de Recuperare Esperando (Colonia Topitorilor nr. 14, Baia Mare). Locurile sunt limitate.

 

Pentru a beneficia de experiența vastă a unor specialiști în terapia Galileo, care îi vor ghida către o cale mai ușoară de recuperare, persoanele cu dizabilități (copii și adulți) sunt invitate să își facă o programare până în 30 aprilie 2024. Cei care se înscriu, plătind un avans de 50% din valoarea intervenției, trebuie să trimită vârsta și diagnosticul persoanei căreia i se va realiza planul de recuperare până în 30 aprilie 2024. Costul intervenției pentru persoanele cu dizabilități – 130 euro/persoană. Taxa de participare pentru terapeuți: 50 euro.

 

Pentru programări: 0745/614431; 0752/155755[email protected].

 

Această terapie contribuie la recuperarea accelerată a pacienților prin îmbunătațirea coordonării musculare, care nu poate fi realizată prin cele mai multe metode tradiționale de antrenament, într-un interval de timp similar. Vine cu rezultate mai eficiente, într-un timp mult mai scurt, comparativ cu ședințele de recuperare clasice.

 

Lavinia Oșan, specialist PR Asociația Esperando



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here