CONDUCERE – Directorul medical al principalei unități spitalicești din județul Maramureș a fost schimbat: Pîrvănoiu în locul lui Prie

0
1497
Dr. Margareta Pîrvănoiu și dr. Andrei Prie

FUNCȚIE. Noul director medical interimar al principalei unități spitalicești din județul Maramureș, Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, este șefa Secției Neonatologie, dr. Margareta Pîrvănoiu (foto mic, dreapta), medic cu peste 20 de ani experiență.

 

Postul de director medical al spitalului maramureșean a rămas descopeirit, după ce dr. Vasile Ioan Pop, a fost promovat ca manager interimar, în urma autosuspendării fostei manager, actuala ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Inițial, postul de director medical al Spitalului Județean de Urgență a fost numit dr. Andrei Prie, medic cu specialitatea Ortopedie și Traumatologie.

 

Pîrvănoiu este medic primar pediatru, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din București și al studiilor de masterat în Terapie Intensivă Neonatală, cu competență în ecocardiografie și management sanitar.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here